Maksutavat ja toimitusehdot

Maksuehdot

Klarna

Tarjoamme Klarna Checkout palvelun, jolloin voitte valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- tai suoramaksun.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksytte Klarnan ehdot. Tilaamalla kaupastamme hyväksytte Pielisen Kala Oy:n sopimusehdot.

Klarna Checkout näyttää tietyt tiedot heti tunnistautumisen jälkeen. Tunnistamista varten luovuttamanne tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistusta ei tehdä koskaan suoraan Klarna Checkoutissa vaan tarpeen mukaan maksutavasta riippuen.

Kun tunnistautuminen on tehty, Klarna Checkout näyttää, mitä maksutapoja on tarjolla. Suosimme korttimaksua, mutta voitte tietenkin valita vapaasti jonkin muun tavan, kuten laskun tai erämaksun. Teille tarjottavat vaihtoehdot voivat vaihdella kerrasta toiseen. Halutessaan Klarna Checkoutin käytön voi suojata PIN-koodilla.

Klarna lähettää kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit.

You can also use Klarna Checkout for your payment. For further information, please refer to https://www.klarna.com/pay-now/terms-and-conditions/

Korttimaksu

Klarna Checkoutin kautta voitte turvallisesti päättää ostoksenne huolimatta siitä, maksatteko luottokortilla, verkkopankissa, osamaksulla tai laskulla.

Laskulla maksaminen

Klarna lähettää ostosta linkin laskuun erillisellä sähköpostiviestillä. Klarna-laskulla maksaminen on turvallista ja helppoa.

Lasku on maksettava 30 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Maksuhetkellä tehdään luottotarkistus, jolloin saatetaan hakea luottotietoja. Saatte silloin kopion luottotiedoista postitse. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kun maksutapa on lasku, Klarna suorittaa tilauksen yhteydessä tavanomaisen luottotarkistuksen. Jos Klarna ei hyväksy luottohakemustanne, ette saa luottoa, ja teitä kehoitetaan valitsemaan muu maksutapa. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.

Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus, jolloin Klarna palauttaa maksusuorituksenne.

Toimitusehdot

Tilaus tai yhteydenottopyyntö otetaan käsittelyyn 1-3 työpäivän aikana.

Kuljetusaika on yleensä 1-4 työpäivää.

Rahtikulu lisätään tilaukselle automaattisesti verkkokaupassa. Rahtiveloitus veloitetaan asiakkaalta kaikissa tilauksissa.

Tuotteet lähetetään lähimpään Schenkerin noutopisteeseen. Tilaus on noudettavissa noin 1-4 vuorokauden kuluessa. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään enintään 7 päivää.

Asiakkaalta tarkistetaan tuotteen luovutuksen yhteydessä henkilöllisyys. Jos tuotteen noutaa joku muu kuin tuotteen tilannut asiakas, tulee noutajalla olla valtakirja.

Tuotteet toimitetaan Suomeen, Ahvenanmaalle, EU-alueelle ja EU:n ulkopuoliselle alueelle maakohtaisilla rahti- ja tullausveloituksilla.