Juhlakalat
34.70€ (sis. ALV)26.29€ / kg
Juhlakalat-lajitelmaamme on koottu jouluiseen pöytään sopivat savustetut kalat Savumuikku, Savuahven sekä Savusärki. Lisäksi lajitelmassa on Muikkukukko, joka sisältää muikkua, ruisleipää ja possua juuri sopivasssa suhteessa.
Myyntierä 8 kpl/laatikko, joka sisältää:
– 2 x Savuahven 210 g, josta kalaa 150 g
– 2 x Savumuikku 210 g, josta kalaa 150 g
– 2 x Savusärki 210 g, josta kalaa 150 g
– 2 x Muikkukukko 210 g
Savumuikku
Ravintosisältö, 100g:
Energia 764 kJ/182 kcal
Proteiini 21 g
Hiilihydraatti 0 g
josta sokeria 0 g
Rasva 11 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,6 g
Suola 1,9 g
Lisäaineeton. Säilöntäaineeton.
GL Gluteeniton L Laktoositon
Valmistusaineet:
Savustettu muikku, rypsiöljy, suola 1,9%.
Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä kuivassa paikassa, avattuna alle +6°C.
Savusärki
Ravintosisältö, 100g:
Energia 767 kJ/138 kcal
Proteiini 19 g
Hiilihydraatti 0 g
josta sokeria 0 g
Rasva 12 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,6 g
Suola 1,9 g
Lisäaineeton. Säilöntäaineeton.
GL Gluteeniton L Laktoositon
Valmistusaineet:
Savustettu särki, rypsiöljy, suola 1,9 g.
Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä kuivassa paikassa, avattuna alle +6°C.
Savuahven
Ravintosisältö, 100g:
Energia 693 kJ/165 kcal
Proteiini 16 g
Hiilihydraatti 0 g
josta sokeria 0 g
Rasva 10 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,6 g
Suola 1,9 g
Lisäaineeton. Säilöntäaineeton.
GL Gluteeniton L Laktoositon
Valmistusaineet:
Savustettu ahven, rypsiöljy, suola 1,9%
Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä kuivassa paikassa, avattuna alle +6° C.
Muikkukukko
Ravintosisältö, 100g:
Energia 696 kJ/166 kcal
Proteiini 17,2 g
Hiilihydraatti 5,4 g
josta sokeria 0,4 g
Rasva 8,2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,3 g
Suola 1,4 g
Lisäaineeton. Säilöntäaineeton.
L Laktoositon
Valmistusaineet:
Muikku (105 g), sianliha, ruisleipä (täysjyväruisjauho-rouhe ja ruislese) (45 %), vesi, vehnäjauho, hiiva, vehnägluteeni, ruismallas ja jodioitu merisuola, öljy, suola.
Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä kuivassa paikassa, avattuna alle +6°C.